Начало / Без категория / Близо 500 подписа са събрани за референдума на „Шоуто на Слави“ в Павел баня

Близо 500 подписа са събрани за референдума на „Шоуто на Слави“ в Павел баня

news-referendum-SlaviТози петък е крайният срок, в който може да се подпишете за инициирането на националния референдум от „Шоуто на Слави“.

Подписката за Павел баня и региона се намира на рецепцията на Балнеохотел „Маркони“ Павел баня, чието ръководство подкрепи каузата на Слави Трифонов.

Инициативата за събиране на подписи в Павел баня се осъществява с подкрепата на Гражданско движение ДНЕС, сайта www.Pavelbanya.eu и Балнеохотел „Маркони“.

Инициативният комитет на „Шоуто на Слави“ изказва благодарности за организационната подкрепа на:

Събин Събчев
Милена Паунова
Нина Караваневска
Стефка Чолакова
Христина Делимаркова
Кольо Кавръков
Лальо Кисьов
Румен Скрински
Недялко Несторов

До петък можете да се подпишете в подписката на рецепцията на хотела, а също така и да я свалите от сайта на „Шоуто на Слави“.

Този петък е крайният срок, в който може да се подпишете за инициирането на националния референдум от "Шоуто на Слави". Подписката за Павел баня и региона се намира на рецепцията на Балнеохотел "Маркони" Павел баня, чието ръководство подкрепи каузата на Слави Трифонов. Инициативата за събиране на подписи в Павел баня се осъществява с подкрепата на Гражданско движение ДНЕС, сайта www.Pavelbanya.eu и Балнеохотел "Маркони". Инициативният комитет на "Шоуто на Слави" изказва благодарности за организационната подкрепа на: Събин Събчев Милена Паунова Нина Караваневска Стефка Чолакова Христина Делимаркова Кольо Кавръков Лальо Кисьов Румен Скрински Недялко Несторов До петък можете да се подпишете в…

0%

Оценка на потребители: 5 ( 1 гласа)

Вижте също

150 години Народно Читалище Обнова

Малко снимки от тържеството За снимките кликнете тук