Начало / Без категория / От „Spirit of freedom“ избраха Габарево, за да се погледнат зад огледалото

От „Spirit of freedom“ избраха Габарево, за да се погледнат зад огледалото

01.12.2014

spirit of fridom

Да погледнеш на себе си зад огледалото е напълно възможно, твърдят млади хора от неправителствената организация „Spirit of freedom“. 30 младежи и девойки събира темата за личностното саморазвитие и предприемачество на едноседмичен тренинг. От пет европейски държави младежи дойдоха в павелбанското село Габарево, където се обучават да извличат най-доброто от себе си, както и да преодоляват страховете си, под вещото ръководство на тренера от Белгия-Стив и казанлъчанина Георги Григоров.„Много говорим за безработицата сред младите хора, а малко за това как да бъдем успешни, как да целеполагаме и последователно да постигаме целите, на този тренинг даваме техниките за това“, поясни Григоров.

Стив много харесва Габарево заради спокойствието и природата, затова и селото било нарочно избрано за втория модул на тренинга за личностно самоусъвършенстване. Първият премина като поглед върху себе си в огледалото, сега младите хора опитват да се погледнат от друг ракурс.

Срещите, дискусиите и упражненията ще приключат в края на седмицата, преди това групата ще се качи за два дни и до хижа Соколна.

Гостите от Италия, Белгия, Румъния и Грузия ги чака интересна изненада, подготвена от българските домакини, но засега е тайна, предупреждава Георги Григоров. Той кани всички казанлъшки млади хора в събота, 6 декември, в 14:00 часа в Младежкия дом, където проектът ще бъде финализиран. Всеки желаещ е добре дошъл да се включи в интерактивната програма, подготвена от „Spirit of freedom“.

Може да научите повече за SoF INGO от официалната ни страница:http://www.sofingo.org/

ПРЕСС ТВ Казанлък

Вижте също

150 години Народно Читалище Обнова

Малко снимки от тържеството За снимките кликнете тук